Sociala medier

Sociala medier strategier

Genom EPIC modellen och SMART mål skapas en tydlig strategi för vad som behöver göras för att utveckla era sociala medier plattformar för att alltid lika före konkurenterna.

Marknadsföring

Jag ser till att ni når era kunder på sociala medier och hjälper er med vilket marknadsföringssätt som passar eran målgrupp. Vi använder oss av Facebook Ads Manager, Google Ads, Pinterest Ads, Twitter Ads & TikTok Ads Manager.

Skapa content

Efter att skapat en sociala medier strategi hjälpa jag er med att skapa content till era sociala medier genom en tydlig grafisk design som gör att era kunder direkt känner igen er på olika plattformar.

Schemalägga & publicera inlägg

Jag hjälper till med schemaläggning av inlägg, ser till att rätt hashtags används för att inläggen ska nå ut till en sådan stor målgrupp som möjligt.

Grafisk design

Grafisk profil

Hjälper erat företag att skapa en tydlig enhetlig grafisk profil som gör att erat företag tydlig står ut gentemot era konkurrenter.

Affischer & broschyrer

Behöver du på ett tydligt sätt nå ut med information som kunden ska koppla till ditt företag, jag kan hjälpa er att designa affischer och broschyrer som ni sedan kan använda i eran verksamhet.

Grafisk design

Jag kanhjälpa er att uppdatera eller designa en ny företagslogga som åter som spelar företagets verksamhet och sticker ut bland andra.

Event

Planerar du ett event och vill skapa ett tydlig profil, jag hjälper er med design av inbjudan, skyltar, digitala skärmar mm.

Kundrelationer

Hantera mailkorgar

Hjälper er hålla koll och svarar på er mail, informerar er om akuta mail som direkt kräver er uppmärksamhet eller hjälp på annat sätt.

Kundrelation sociala medier

Underlättar arbetet med att svara på kommentarer och interagerar med era kunder på sociala medier för att öka kundnöjdheten.

Vad är nästa steg?

Fortsätt utforska mina tjänster eller varför inte ta en kopp kaffe och boka upp ett möte med mig där vi kan diskutera på vilket sätt jag har möjlighet att hjälpa er.

Kontakta oss för ett möte