Tjänster

Sociala medier

Sociala medier strategier

Genom EPIC modellen och SMART mål skapas en tydlig strategi för vad som behöver göras för att utveckla era sociala medier på plattformar såsom Facebook, Instagram, Twitter, Pintrest & Tik Tok

Marknadsföring

Vi ser till att ni når era kunder på sociala medier och hjälper er med vilket marknadsföringssätt som passar eran målgrupp. Vi använder oss av Facebook Ads Manager, Google Ads, Pinterest Ads, Twitter Ads & TikTok Ads Manager.

Skapa content

Efter att skapat en sociala medier strategi kan vi hjälpa er med att skapa content till era sociala medier genom en tydlig grafisk design som gör att era kunder direkt känner igen er på olika plattformar.

Schemalägga & publicera inlägg

Vi hjälper till med schemaläggning av inlägg, ser till att rätt hashtags används för att inläggen ska nå ut till en sådan stor målgrupp som möjligt.

Grafisk design

Grafisk profil

Hjälper erat företag att skapa en tydlig enhetlig grafisk profil som gör att erat företag tydlig står ut gentemot era konkurrenter.

Grafisk design

Vi kan hjälpa er att uppdatera eller designa en ny företagslogga som åter som spelar företagets verksamhet och sticker ut bland andra.

Event

Planerar ni ett event och vill skapa ett tydlig profil vi hjälper er med design av inbjudan, skyltar, digitala skärmar mm.

Administration

Hantera mailkorgar

Hjälper dig hålla koll och svarar på din mail, informerar dig om akuta mail som direkt kräver din uppmärksamhet eller hjälp på annat sätt.

Backofficearbeten

Underlättar arbetet med att ta hand om olika former av backofficearbete så att du kan fokusera på annat.

Kundservice & övrig administration

Hjälper till med din kundservice och även annan typ av administration som avlastar ditt arbete.

Vad är nästa steg?

Fortsätt utforska våra tjänster eller varför inte ta en kopp kaffe och boka upp ett möte med oss där vi kan diskutera på vilket sätt vi har möjlighet att hjälpa er.

Kontakta oss för ett möte